Transportstyrelsen

Transportstyrelsen
30 mars, 2017 Bluerange

Transportstyrelsen har under flertalet år valt den här typen av boende i samband med framför allt Lastbilsmässan då det oftast är svårt att få hotellrum i närheten. Boendet har varit helt outstanding, Bra service och bemötande från husägarna. Boendet ger också monterpersonalen en gemenskap utanför mässan.
Efter Lastbil mässan 2012 fick några av de som var med, kortfattat beskrivit hur de upplevde den här typen av boende.

* Den typen av boende är helt acceptabelt och bra på alla sätt. I och med att man i princip bara sover där. Jag anser att det är fullt fungerande som övernattningsmöjlighet.
* Ett väldigt trevligt och bra sätt att bo tillsammans på, föredrar hellre det än hotell! Det finns inget negativt med det
* Jag tyckte att det var skönt och bekvämt att bo i ett eget rum i en villa. Lugn och fin husmiljö och ett trevligt sällskap med mina arbetskamrater.
Man kanske saknar frukost buffé som hotellet erbjuder men det var helt OK då vi hade ett kylskåp fyllt med frukost varor. Transporten från huset till mässan kan vara lite problem om huset ligger i ett avskilt område. Men detta kan man lösa genom att beställa taxi eller ha en hyrbil
* Ett jättetrevligt sätt att bo på. Nu fick vi ju en jättefin villa med utsikt över hela Jönköping, så det gjorde kanske upplevelsen ännu lite bättre. Annars är det bra för sammanhållningen att man faktiskt träffar och lär känna de man arbetar med i montern, men samtidigt har man ett eget rum att gå undan i om man vill.
Mycket bra tyckte jag.
* Jag tycker att det är bättre att bo i hus som vi gjorde än att bo på annan ort. Däremot kan jag tycka att efter en dag på en mässa där man ”surrat” med en massa människor kan vara skönt att kunna låsa in sig på ett hotellrum.
* Har bara bra att säga om boendet, ser inga nackdelar. Extra positivt att det var väldigt socialt att bo i samma hus, istället för om alla skulle haft varsitt hotellrum