L518

L518

City öster
4

3,735 kr per natt

000

Lägenheten är belägen centralt på öster i Jönköping. Det tar 5 minuter med bil till Elmia, föredrar man att ta bussen så finns busshållplatsen precis utanför huset. Bussen går med 10 minuters mellanrum.
Det är 10 minuters gångavstånd till centrumkärnan med tillgång till alla restauranger. Inom 100 meter från lägenheten finns minst 3 restauranger att tillgå och Ica ligger tvärs över gatan. Vill man besöka A6 tar det 2 minuter att åka dit med bilen och föredrar man att ta en promenad tar det 15 minuter.
Lägenheten har 5 rum varav 4 sovrum, en toalett och ett badrum, totalt 125 m2.  Det finns möjlighet till två extrabädd för 500:-/natt,  den ena i dubbelsäng.
Det finns tillgång till tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Köket har 6 matplatser och är fullutrustat, diskmaskin finns.
Vardagsrummet är rymligt med stor soffa och TV med Canal Digitals basutbud. Det finns tillgång till Wifi samt en parkeringsplats som tillhör lägenheten. Det finns även fler parkeringsplatser utmed gatan som alltid är lediga. Vill man sitta ute sommartid finns en trevlig innergård att tillgå. Vätterstranden har ni runt hörnet och Rocksjön med trevligt promenadstråk ligger ett stenkast bort.  Frukost ingår,sängaran är bäddade och även handdukar och duschcreme ingår. Slutstädning görs av hyresvärden.

 

Rum och Kök

5

Storlek M2

125

Enkelrum

4

Enkelsängar i vardagsrum

0

Dubbelsängar

0

Dubbelrum med separerade sängar

0

Dusch/WC

1

Husdjur

Nej

WC

1

Incheckning/utcheckning

  • Incheckningstid 18:00
  • Utcheckningstid 12:00