V148

V148

Huskvarna Norr
4

3,812 kr per natt

000

Välkomna till ett mycket välvårdat hus i mindre format på toppen av berget i Huskvarna!
Hela huset är nyrenoverat och ombyggt 2011.
Här finns ett bekvämt övernattningsboende med tre separata sov-enheter med plats för minst 4 och upp till 6 bäddar. Två sovrum på nedre plan av huset med eget badrum innehållande wc, dusch och bastu. Båda rummen vetter mot Vättern och har fina fönster som kan mörkläggas.
På övre plan av huset finns ett studiosovrum samt stor sällskapsyta med matsalsmöbel och TV-hörna. Köket är fullt utrustat med maskiner av hög klass, bl a spis med både induktion, gas och stekhäll. På detta våningsplanet finns också separat toalett samt en välplanerad hallyta.
Huset är beläget på en av de högsta punkterna i Huskvarna med en makalös utsikt över Jönköping city och Vättern vilket har tagits tillvara genom en större altan, separat uterum samt stort trädäck på sidan av huset med nedsänkt spa-bad (jacuzzi). Baksidan av huset gränsar till naturrreservat och därför ligger huset ostört och fridfullt, med anknytning till slalombacke som kan nyttjas på vintern.
Det finns 2-3 separata parkeringsplatser till huset. Till Elmiamässan är det 5 km och tar ca 7 minuter att köra, till Jönköping är det 10 km och beräknad körtid ca 14 minuter (samtliga angivelser är tagna från Google maps).
Bastu och spa-bad kan nyttjas mot extra en extra kostnad på 300:-/dygn.

Rum och Kök

6

Storlek M2

160

Enkelrum

2

Enkelsängar i vardagsrum

0

Dubbelsängar

1

Dubbelrum med separerade sängar

0

Dusch/WC

2

Husdjur

Nej

WC

2

Incheckning/utcheckning

  • Incheckningstid 18:00
  • Utcheckningstid 12:00